Seznam agentov za charter najeme

Zivijo.
Kaj pa ce bi naredili en seznam dobrih (in slabih?) agentov, ki ponujajo dobre deale za charter jadrnice na Hrvaskem? Osebno imam izkusnje z dvema:

Osebno me bo kmalu zanimal tudi kaksen agent za grcijo. Ali pa kar charterist, ampak to je morda druga tema.
Se tretja tema pa je: ali sploh najemate preko agentov ali kar direkto od charteristov? Od katerih? Mogoce pa rabimo rajsi seznam teh …

Hvala

1 všeček

Zdravo!
Sam že nekaj časa najemam pri Thesailmaster. Ima dobre cene, pa tudi dobro svetuje glede zanesljivosti in kvalitete charterista.

2 všečka

Super tema,
Sail Nomad je po mojih izkušnjah res zelo dober agent.
Sam dosti rentam v Splitu, že ohoho let, Ozren in Ivana, firma pa se imenuje Na pola purta d.o.o., Doverska 27, SPLIT. So zelo korektni, za nas ni deposita, po končanem jadranju povemo kaj je , kaj ni, res zelo pošteno in fer. tudi od nas…

Bojan

1 všeček

Jaz zdaj že nekaj let redko najemam, sem pa prej ponavadi preko agenta, saj charteristi niso izpadli kaj bolj ugodni. Sem pa že ostal pri istem charteristu večkrat, ko sem bil zadovoljen.

Nazadnje sem rental preko BizZone.

Zdravo,
sam in veliko drugih prijateljev najemamo plovila preko Prima Sailing (www.prima-sailing.com). So zelo hitro-pozitivno odzivni in učinkoviti, zelo se potrudijo ustreči vsaki malenkosti, cenovno zelo konkurenčni. Priporočam!
Tomaž

2 všečka

Tudi jaz najemam ca. 3 leta pri:


Super odzivnost, ponudbe in kar je najpomembneje svetovanje o charteristu.

P.S.: Odlična tema :wink:

1 všeček